Peugeot 405: inhouden stotter

Bouwjaar: 1991

Hallo wie weet het. Mijn auto houd al jaren lang een beetje in en stotteren. En je het is altijd in de lage toeren. Als ik een beetje te snel mijn gas in druk dan is het eigenlijk net alsof hij ''later'' doorkomt. En het meest gekke is dat hoe kouder (winter) des te minder last ik ervan heb. Sterker nog hij loopt het beste als onder nul is. Mijn eerste gevoel zou zijn dat hij te veel of te weinig benzine heeft, maar hij heeft inject dus in feite zou dat niet kunnen. En er is al vanalles aan gebeurd lamba vervangen een of andere stappen ding (klein kastje) onsteking bougies alles bijna maar niks help wie weet hoe ik daar achterkom wat dat is. Leo

Leo6509

Geplaatst door Leo6509 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 405? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

chaan (0) PRO, 18 jaar geleden

a) Rijdend CO meten! Ook injectiesystemen kunnen te weinig of te veel brandstof geven als er iets niet correct is.
b) Serieus data controleren van inspuitcomputer. Vooral rijdend!

hobby-monteur (0), 18 jaar geleden

beetje laat,maar kijk eens naar je map-sensor,zit achter je radiateur,en is verbonden met het gaskleppenhuis dmv een slangetje,de aansluiting op de sensor wil wel eens scheuren,het slangetje gaat wel eens stuk of de electrische verbinding wordt wel eens slechter.en,zoals ik al eens heb meegemaakt,dat geeft niet altijd een storing.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 405 of stel zelf een nieuwe vraag.