Peugeot 307: Inleren dakraam

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 16v

Auto is voorzien van een af-fabriek schuif/kanteldak (merk Webasto).
Gisteren is de accu losgekoppeld geweest met het dakraam helemaal open. Na het opnieuw aansluiten van de accu is het dakraam de weg kwijt. Doet niets bij het draaien aan de knop of beweegt de verkeerde kant op en loopt dan tegen het einde aan. Heb al geprobeerd om het raam handmatig weer in de 0 stand te zetten incl. accu weer loskoppelen maar dit helpt ook niets.

Is er een methode om het raam weer in te leren of moet ik daarvoor bij de dealer zijn? Mijn handleiding geeft geen uitleg. Ik heb wel een handleiding gevonden van een 407 met (volgens mij) een zelfde dak en daar wordt onderstaande procedure beschreven maar dit werkt niet. Dak wil namelijk helemaal niet dicht door te draaien aan de knop.

[img]http://dl.dropbox.com/u/19256312/dakraam...[/img]

Alvast bedankt!

uibeltje

Geplaatst door uibeltje (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

heemskerk4251 (0), 13 jaar geleden

Meestal is het zo dat je het dak helemaal moet openen, en dan de bedieningsknop nog een paar seconden ingedrukt (of gedraaid) moet houden als het dak helemaal open is, en vervolgens het dak sluiten en ook dan de knop een nog paar seconden ingedrukt (of gedraaid) houden als het dak dicht is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.