Peugeot Expert: inleren sleutelcode peugeot expert 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 hdi

help

ik heb hier een peugeot expert met 2.0 hdi motor staan van 2003
deze auto is binnen gekomen met maar 1 sleutel zonder afstandbediening
er zijn 2 sleutels met afstandbediening besteld en met de sleutelkaart code welke bij de boekjes zat zou het inleren van de sleutel bij de dealer een koud kunstje zijn.
deze zelfde dealer heeft vorig jaar een nieuwe computer gemonteerd .
nu blijkt de sleutelcode kaart niet te corosponderen met de computer van de auto en kan er dus geen toegang tot de computer tot stand komen om de sleutels te aktiveren.
wie weet hier een oplossing voor want de dealer zegt dat hij nu uitgewerkt is en weet het zelf ook niet meer

groeten
john pigmans

brpigjo

Geplaatst door brpigjo (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

r visser (0) PRO, 17 jaar geleden

motor computer moet aangemeld worden als hij vervangen is.(in het beveiligings systeem) op deze manier wordt de transponder code ook automatisch ïngebrand"in"de computer.als de motor gewoon loopt werkt de beveiligings code dus goed.als er verder niets veranderd is zou de code nog moeten werken.je kan de code ook opvragen bij peugeot nederland, dan wet je zeker dat je de goeie hebt. met welk apparaat leert dealer de sleutels in, diag of pps? daar wil nog wel eens verschil in zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.