Peugeot 106: kachel motor

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1500

wij hebben hier een 106 diesel staan 1997 waarvan zowel de kachel motor als de achterruit verwarming niks doen. Motor zit niet vast. Ik krijg op geen enkele draad naar de schakelaar van de kachel of bij de kachel motor zelf stroom. Bij de schakelaar van de achterruit verwarming krijg ik alleen stroom als ik de verlichting aan doe.
misschien iemand een tip?

martijnh22

Geplaatst door martijnh22 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

peugeottechnieker (0) PRO, 13 jaar geleden

Kachelmotor is gewoon gezekerd hoor, kijk die eerst maar eens na. Ik denk zekering 2 in het interieur en Hoofdzekering MF3 onder de mtorkap. Zekering 3 en 5 zijn van de achterruitverwarming. Hoofdzekering MF4 zit ook onder de motorkap (links in een klein zwart kastje in de buurt van de accu.)
De hoofdzekeringen en zekkering 5 zitten voor het kontaktslot en de zekering 2 en 3na het kontaktslot.

Dus meet ook of er spanning op de zekeringen staat. Als er wel spanning voor het kontakt staat en geen spanning achter het kontakt (kontakt aan) kan je kontaktslot of de bedrading er van defekt zijn.

knaap01 (0) PRO, 13 jaar geleden

Controleer je relais er kan er een bij zitten waar de stekker van is gesmolten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.