Peugeot 306: kachel radiateur

Bouwjaar: 1995

hoe is de werkwijze bij het uitbouwen van de kachel radiateur
van een Peugeot 306 1.9 diesel van 1995

jaaphospers

Geplaatst door jaaphospers (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Enting (0) PRO, 18 jaar geleden

Hele dashbord eruit halen, ongeveer een dag werk, heel veel succes !

dupl-u-19147-5dd148c55e4af+bert vos (0) PRO, 18 jaar geleden

zorg wel voor de juiste koelvloeistof. anders ben je binnen het jaar weer aan de beurt.wij gebruiken tegenwoordig org.peu.vloeist.gaat tot nu toe nog steeds goed.er is hier volgens mij nog een topic van op dit forum. suc6

jaaphospers (0) PRO, 18 jaar geleden

De werkwijze is als volgt; verwijder dashboard klokken, dashboard kastje, radio, stuurwiel en stuurschakelaars en ventilatie buizen onder de stuurkolom Verwijder verder; ruiten wissers en ruitenwisser motor, daaronder zit een grote stekker, maak deze los, (inbus dopje, en torkboutje), daaronder zitten 2 M5 moertjes, verwijder 3 M6 moeren onder de parravan en binnen 2 boutjes M6 links en rechts onder het dashboard en 1 achter de radio. Maak de kachelbedienigs paneel los (2 M5 moertjes aan de achterzijde) en wat stekkers los en verwijder het dashboard. Kachel ziet met 2 moeren vast onder de motorkap en met 1 binnen op de middenconsole.

Enting (0) PRO, 18 jaar geleden

Wel leuk dat je je eigen vraag beantwoord !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum