Peugeot 106: Kachelmotor

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Hallo,

De ventilator in de auto doet het de ene keer wel en de andere keer niet. Nu schijnt dat de kachelmotor defect is. Er zou dus een nieuw in moeten maar nu hoor ik verschillende prijzen. 300 euro klopt dat voor een kachelmotor ??

gzambbas

Geplaatst door gzambbas (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Ras (0), 17 jaar geleden

Net wat u zegt, een nieuwe kachelmotor is inderdaad behoorlijk prijzig en zal zeker rond die prijs liggen maar als ik u was zou ik er een van de sloperij halen. Vervolgens bent dan veel goedkoper uit. Maar is het wel zeker dat het de kachelmotor is. Zelf heb ik ook problemen met mijn kachel. In het begin draaide alleen stand 1,2,3 en de hoogste niet. Nu doet alleen de hoogste stand het en blijkt dat de kachelweerstand kapot is. Is daar al naar gekeken? Maar nogmaals als ik u was zou ik er niet zomaar een nieuwe kachel in laten zetten als deze stuk is. Er zijn demontagebedrijven en als u daar een zou kopen bent u een stuk voordeliger uit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.