Peugeot 206: Klikken vanuit het dashboard.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1587cc DOHC 16v

Mijn Peugeot heeft de laatste tijd (sinds twee weken) het volgende: als ik mijn rem intrap dan hoor ik iedere 2 seconden een klik vanuit het dashboard, het klikje komt om precies te zijn uit het gedeelte waar de zekeringen zitten - helemaal links op kniehoogte. Het klikje klinkt als een relaisgeluidje. Ook als ik de richtingaanwijzer gebruik hoor ik het, zij het minder frequent - één keer in de vijf seconden. Kent iemand dit probleem? De remmen en remlichten werken overigens prima, gaan niet aan/uit met het geklik.


Update: ik hoor ook geklik als ik mijn achterruitverwarming inschakel.

Raddraaier

Geplaatst door Raddraaier (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Dav-E (0), 17 jaar geleden

Die klikjes zijn het schakelen van de relais dat je hoort, en dat is normaal. Richtingaanwijzer, achterruitverwarming, ruitenwisser voor interval, ruitenwisser achter, achtermistlicht, ... deze worden allemaal via een relais aangestuurd.

Raddraaier (0), 17 jaar geleden

Het geklik is niet eenmalig, maar het blijft klikken - klik ... klik ... klik. Dus als ik mijn achterruitverwarming inschakel hoor ik iedere twee seconden een geklik. De werking is overigens prima.

Raddraaier (0), 16 jaar geleden

Het is weer zover. Ik heb er dagelijks last van. Ik heb er een videootje van gemaakt te bekijken via: http://video.google.nl/videoplay?docid=-... .. Op dat moment stond dus m'n achterruitverwarming aan en dan klikt ie de hele dag door. Ik heb de accu losgekoppeld, BSI-module losgehaald, het lijkt op een moederboard uit de computer dus veel kon ik er niet mee. Iemand een idee?

Video via: http://video.google.nl/videoplay?docid=-...

Raddraaier (0), 16 jaar geleden

Niemand? Video met het geluid van het geklik: http://video.google.nl/videoplay?docid=-...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum