Peugeot 206: koelvloeistoflekkage

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2.0 gti, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Betreft een Peugeot 206 GTI. Zit 2.0 motor in. Bouwjaar 2000. Lekt koelvloeistof bij metalen buis ( ter hoogte van tuit voor inlaat naar verwarmingsradiator in de auto, zit haarscheur in) vanaf waterpomp die op thermostaathuis gemonteerd zit. Die buis zit dus aan de achterzijde van het motorblok. Dit stuk buis wil ik dus demonteren. Er lijkt een koppeling (met klemverbinding) op deze buis te zitten aan de waterpompzijde. Aan de achtterzijde van het thermostaathuis valt deze pijp dmv een bocht in het thermostaathuis , vastgezet dmv geboute klem. De benodigde verbindingen zijn los gedraaid , maar er lijkt geen beweging in te zitten.... Wie is hier bekend mee en kan me vertellen wat te doen om dit stuk te verwijderen om daarna te repareren?

jacques1967

Geplaatst door jacques1967 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jacques1967 (0), 5 jaar geleden

Vooralsnog de leiding lekvrij gekregen dmv reparatieband. Lijkt goed te werken.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.