Peugeot 405: koppakking

Bouwjaar: 1991

Een tijdje geleden heb ik mijn auto naar de dealer gebracht om de distributieriem en spanner te laten vervangen. Toen ik hem ging halen zeiden ze me dat hij wat olie lekte. Maar een tijdje later zat mij dat niet lekker en heb terug gebeld wat dat nou was en de man aan de balie haalde de monteur erbij en vroeg hem wat het nou was geweest. Deze antwoorde dat hij dacht dat de koppakking eruit lag en missch de ollie kerring. Ik was hier best kwaad over omdat ik dacht dat ze me dat van te voren haden kunnen zeggen want na mijn weten zie je dat tijdens riem vervangen. Ik heb dus ook gezegd dat ik daar nooit meer terug ga. Ik kom dus uit Limburg en zoek bij deze ook een automonteur die dit goed kan en wat extra geld wil verdienen. Want ik wil eigenlijk niet betalen voor de koffiejufrouw die bij de dealer zit. Dus welke EERLIJKE automonteur wil mij helpen. Vriendelijke groeten Leo

Leo6509

Geplaatst door Leo6509 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 405? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hobby-monteur (0), 19 jaar geleden

een defecte koppakking zie je als je de dop van de radiateur eraf draait.daar zit soms een soort smurrie op.deze smurrie vind je ook onder de dop waarin je de motorolie bijvult.soms zie je witte rook.een olielekje komt bijna nooit van een koppakking,tenminste,geen uitwendige,het zou de oliekeering van je nokkenas kunnen zijn,of je krukas.deze zitten achter de distributiekap.maw,leg er desnoods een stuk karton onder en kijk waar de olie vandaan komt,zou net zo goed de carterdekselpakking kunnen zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 405 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum