Peugeot 307: koppeling

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Na verloop van tijd werd mij koppeling zwaar bleek dat de glijbus versleten was. dit heb ze op gelost maar na het open maken bleek dat mijn vlieg wiel blauw was geworden ze hebben het heel spul vervangen. (vraag teken bij het vliegwiel) na het weg rijden waren er geen bij geluiden. maar na verloop van tijd een raar geluid uit mij bak, bleek dat de druk groep de vingers waren gebroken, dus weer de drukgroep vervangen nu blijkt dat de koppeling na mij mening een raar punt heeft en als je de koppeling net aan raakt voel je tril in je voet ook onderin zit een zwaar punt bij het weg rijden hoor je de steek assen ook bij het na achterruit rijden.ook voel je dat.
Is er soms iemand in de buurt van Rotterdam die met mij wagen misschien kan rijden die mij mening soms kan delen.

Frans 307sw 2.0 16v 2004

Frans 307 sw 2.0 16v

Geplaatst door Frans 307 sw 2.0 16v (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hans4074 (0) PRO, 15 jaar geleden

Het tril-gevoel bij net aanraken van koppelingspedaal zou goed kunnen komen van ongelijk liggende drukvingers van de drukgroep. Hoelang, hoeveel kilometers, zit de drukgroep er nu in?
We hebben dit ook al eens gehad, en dat was toen met een niet originele peugeot koppelingsset.
Is het niet gemakkelijker hiermee eens langs een P dealer te rijden?

Frans 307 sw 2.0 16v (0), 15 jaar geleden

Volgens de p dealer hoort ? dit maar ik heb dit niet eerde gehad. !! het spul zit er ongeveer 1500 km erin. dus als er imand met ervaring is wil graag dat de persoon graag met mij auto laten rijden. dan heb ik een bevesting in kan terug na de P.dealer.

AR 67202 (0) PRO, 15 jaar geleden

trillen hoort zeker niet!

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.