Peugeot 306: Lampje zelfdiagnose Brandt.

Bouwjaar: 2004

Beste hobbyisten ik heb een peugeot 306 break uit 1999 het probleem is auto start niet en het diagnose lampje zelfdiagnose brandt, heb een week geleden grote beurt gehad maar morgens als het koud is loopt de auto niet mooi juist of het toerental iets te laag staat maar vandaag bij stoplicht stopte hij er mee.
Wie heeft een goede tip voor mij.
M.v.g.
Wiel

bullterrier

Geplaatst door bullterrier (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Lijkt wel of de bobine stuk is.Of verkeerd type bougie's gemonteerd bij de beurt.

bullterrier (0), 19 jaar geleden

Beste oldtimer janssen, ik heb een peugeot monteur gevonden die is met de portable computer langs gekomen, heeft de historie uitgelezen maar niets te vinden, maar we hebben wel gevonden als we de benzine toevoer loskoppelen (motor) en ik start geen benzine er uit komt zoals het hoort, spanning is aanwezig op benzine pomp misschien heb je nog een goede tip want monteur komt volgende week auto halen want hij had het erg druk.
Groetje Wiel

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Zit er wel benzine in de tank??Heb zelf ook wel eens een aantal uren gezocht terwijl alleen de benzinemeter maar stuk was, anders moet de benzinepomp_tankvlotter er uit om te kijken of het slangetje tussen de pomp en en het deksel niet stuk is en of de pomp wel draait.Lijkt overigens raar dat de computer geen storing mengselregeling opslaat.

jos5955 (0), 19 jaar geleden

Bij bijn peugeot 406 brand het diagnose lamje altijd bij het starten. Na het starten gaat het weer uit. Als de auto niet start zegt het diagnose lampje niets! (dan is ie aan)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum