Peugeot 206: Lawaaiige ventilator ventilatiesysteem.

Bouwjaar: 2002

Ik heb sinds kort een 206 van 11-2002. Als ik de (interieur)ventilator op 1 (of hoger) zet, dan hoor ik achter de wijzerplaat van het dashbord een hoog schrapend geluid. Waarschijnlijk het aanlopen van de fan. Waar zit deze precies en is er makkelijk bij te komen?
Ik wil toch eens proberen dit geluid weg te krijgen.

Bedankt voor je reaktie.

Wakkie

Geplaatst door Wakkie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Deze zit in de voetenruimte van de bestuurder. Je moet de stuurkolom gedeeltelijk weghalen om hem eruit te kunnen halen.

Wakkie (0), 18 jaar geleden

Ik heb nog eens goed gekeken onder het dashboard aan bestuurderszijde maar zie zo 1,2,3 niet iets zitten dat op een ventilator(behuizing) lijkt. Wat bedoel je precies met het weghalen van de stuurkolom. Bedoel je daarmee echt het demonteren van de stuurinrichting, of alleen beplating.
Hoe ziet die ventilator eruit en waar zit hij precies, wellicht dat je hiervan een schematische tekening hebt... i.i.g. alvast bedankt.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.