Peugeot 607: Lekkende remleiding achterremklauw

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HDI, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Een goeie maand geleden heb ik een nieuwe achterremklauw gestoken. Naderhand lijkt daar een klein lekje op te treden aan het boutje waarmee de remleiding in de klauw gemonteerd is. Als eerste reactie heb ik dat boutje wat meer aangespannen maar dat is nogal gevaarlijk om helemaal te gaan afbreken. Overigens is het lekje precies niet helemaal weg. Iemand met ervaring zou me kunnen helpen met de vraag :zou ik gewoon borging materiaal of iets dgl. kunnen toepassen? (leiding terug losmaken natuurlijk) of bestaat er misschien speciale borging in de handel dat specifiek is voor remleidingen? De remleiding eindigt op zo'n plat blokje waar dwarsdoorheen dat boutje zit.
Dank voor elke suggestie.

peugeotfan

Geplaatst door peugeotfan (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 607? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

peugeotfan (0), 7 jaar geleden

nog geen reactie ontvangen

voyager (0), 7 jaar geleden

Een paar nieuwe (koperen)pakkingen en controle of alles goed schoon en vlak is voor de montage.

peugeotfan (0), 7 jaar geleden

Bedankt voor uw reactie.Maar er kwamen voor zover ik weet geen extra koperen pakkingen bij te pas. Waren volgens mij niet aanwezig bij demontage van de oude remklauw en ook niet aanwezig bij de nieuwe.Dat wordt dus even zeer zeer ernstig terug nagaan. En de oplossing zal dus daar te vinden zijn.Bedankt voyager.Dat is voor morgen.

harry4203 (465) PRO, 7 jaar geleden

er horen iig afdichtingsringen tussen. boutje eruit draaien en 2 passende koperen ringetjes halen.

voyager (0), 7 jaar geleden

Mogelijk waren de "oude" afdichting ringen aan de leiding vastgeplakt door druk. Tijdens het vervangen gingen ze mee.Zodoende vond je die niet meer terug.

peugeotfan (0), 7 jaar geleden

Heren,probleem opgelost.er ontbrak inderdaad één ringetje. ik weet niet hoe me dat is kunnen overkomen.

voyager (0), 7 jaar geleden

Mooi

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 607 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum