Peugeot 807: lichten van peugeot 807

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,2HDi

Ik had deze week topevallig mijn lichten laten aanstaan bij mijn peugeot 807 met gevolg platte batterij. overgestart met startkabels geen probleem dus. wat ik toen heb ontdekt is dat ik met draaiende motor de lichten niet kan afzetten. als ik de motor stil leg kan ik ze wel volledig afzetten. ik wilde de lichten volledig afzetten omdat ik dacht dat de batterij dan wel sneller zou kunnen bijladen.gelukkig zaten we op een feestje en kon ik de motor enkele uurtjes laten draaien. mijn vraag is dus of het normaal is dat je met draaiende motor de lichten niet volledig kan afzetten of scheeld er iets bij mijn auto? alvast bedankt voor de info

dekleinewitte

Geplaatst door dekleinewitte (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 807? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

heemskerk4251 (0), 13 jaar geleden

Eddy,

Waarschijnlijk zit er een automatisch aanspringende verlichting op als je bv. een tunnel inrijdt. Bij mijn 406 kun je die uitschakelen als je de schakelaar van de verlichting aan het eind een paar seconden ingedrukt houdt. Je hoort dan een gong geluid en de automatische verlichting is dan uitgeschakeld.

Toch wel handig hoor automatische verlichting. Wil je dit weer ingeschakeld hebben...... weer een paar seconden op het stokje drukken.

gr.

Cees

dekleinewitte (0), 13 jaar geleden

He bedankt, ik heb dit zojuist geprobeerd en inderdaad je moet de automatische verlichting handmatig uitzetten en dan kan je de lichten volledig doven. Bedankt dus voor de reactie ik heb weer wat bijgeleerd.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 807 of stel zelf een nieuwe vraag.