Peugeot Xsi 106: Losse aansluiting

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4XSi

Er hangt een aansluiting los vlakbij de dynamo. op de dynamo zelf is maar 1 draad aangesloten. (zie foto) kan iemand mij vertellen waar het van is en hoe en waar aan te sluiten?
Alvast bedankt![url=http://img384.imageshack.us/my.php?image...][img]http://img384.imageshack.us/img384/2109/...[/img][/url][url=http://g.imageshack.us/thpix.php][img]http://img384.imageshack.us/images/thpix...[/img][/url]

XSi4fun

Geplaatst door XSi4fun (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Welke Foto Herman.

Hans

XSi4fun (0), 15 jaar geleden

sorry was nog bezig. maar tada....

wkhoek (0) PRO, 15 jaar geleden

als ik het goed zie is dat de stekker die de voorbekrachtiging van jouw dynamo verzorgt. Dan zou die dus aangesloten moeten worden op de dynamo

hans4074 (0) PRO, 15 jaar geleden

Het lijkt me dat dit bij deze dynamo niet meer gaat lukken!? Zo te zien is het aansluitpunt IN de dynamo afgebroken?

XSi4fun (0), 15 jaar geleden

Wat doet die voorbekrachtiging en kan ik die bij die andere aansluiting zetten of aansluiting proberen te maken (solderen?)
Alvast bedankt

XSi4fun (0), 15 jaar geleden

iemand?

wkhoek (0) PRO, 15 jaar geleden

deze aansluiting zorgt ervoor dat je dynamo begint te laden nadat de motor gestart is. Er moet even een signaaltje opkomen, daarna is dat niet meer nodig totdat je hem opnieuw start. Als er voldoende remenent magnetisme over blijft in de rotor van de dynamo, kan die zichzelf bekrachtigen. Hier is dan wel een erg hoog toerental voor nodig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum