Peugeot EXPERT 227 L1H1 2.0HDIF 16V-120: luchtvering vast zetten

Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Beste ,
Heeft het wel goed ( anders ) gewerkt ?
Ik lees dat u ook nog wel eens zelfs sleutelt aan de Expert ( speakers , LED dagrijverlichting ) .
Is de afwijking niet gekomen nadat u iets heeft losgehaald ?
U bezit de auto nu al 3 jaar , ooit gemeld bij de PSA dealer bij bijvoorbeeld onderhoud aan de auto om er naar te kijken ?
Wat zegt het instructieboekje hierover ?
Plaats ook eens de laatste 8 cijfers van het chassisnummer ( mag ook via de E-mail als u dat liever heeft )
Hiermee kan ik in de historie van uw expert kijken .

dekleinewitte

Geplaatst door dekleinewitte (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dekleinewitte (0), 5 jaar geleden

ik heb een peugeot expert nu al 3 jaar en denk dat ik nog altijd niet snap hoe mijn luchtvering werkt. in de laadruimte heb ik 2 knoppen. ik kan wel de bestelwagen omhoog of naar beneden doen maar zodra ik 10 K/h rij gaat hij vanzelf weer in de normale houding. probleem zit bij mijn caravan. als ik deze aankoppel moet ik de bestelbus omhoog zetten. zodra ik vertrek zakt hij opnieuw en hoe stil ik ook rij zodra ik een vluchtheuvel of dergelijke paseer raakt mijn caravan met de dissel de grond.
is er een mogelijkheid om de vering vast te zetten zodat de caravan niet meer zakt en de grond raakt. ik stel misschien een domme vraag maar ik weet het even niet meer anders moet ik het in de garage gaan vragen. alvast bedankt voor diegene die mij uitleg kan geven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum