Peugeot 306: luidspreker kabel hoedenplank + kabelbreuk LV

Bouwjaar: 1997

wie kan mij vertellen waar ik de kabels kan vinden bij de hoeden plank?? en hoe kan ik het beste de kabelbreuk van de luidspreker LV oplossen??

har4108

Geplaatst door har4108 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

speakerdraden liggen er niet. Als de kabelbreuk bij het scharnier zit dan is de enige permanente oplossing het vervangen van de stekker door een reparatiestekker met draden.

har4108 (0), 19 jaar geleden


in de handleiding van de peugeot staat een connector afgebeeld die de luidsprekerbekabeling met de radio verbind. deze connector is volledig bedraad (4luidsprekers). is het dan mogelijk dat de kabels voor de luidsprekersachter opgenomen zijn in de kabelboom en ergens onder de bekleding zit??

Moet ik veel losmaken voor die reparatiestekker?

bij voorbaat bedankt.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Eindigen ergens rechts onder de kachelventilatormotor.Deur er even uit, is 10 min werk dan de draden 1 voor 1 aansluiten, is wel een klus maar voor een beetje pro goed te doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum