Peugeot J5 280G92 KAMPEERAUTO: Motor slaat af bij afremmen

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo,

Recent een Peugeot J9 van 1991 aangekocht om om te bouwen naar een campervan. Echter slaat de motor af bij het afremmen, of de koppeling nu ingedrukt wordt of niet, telkens slaat hij af.
Ik heb al serieus wat kosten gedaan aan deze auto, vooral chasis en carrosserie onderdelen vervangen en zou dit probleem, waar mogelijk, zelf oplossen. Iemand die hier meer over weet en me kan vertellen aan wat dit ligt?

De motor loopt op diesel en is recent vervangen, heeft nu 60 000 km staan.

Alvast bedankt.
Gr. Sam

PreSam

Geplaatst door PreSam (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot J5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ford3600 (0), 6 jaar geleden

boven op de dieselpomp zit een retourleiding met een kogelklepje in de banjobout controleer of deze niet vast zit of vervuilt is filters ed heb je al vervangen ?

PreSam (0), 6 jaar geleden

[quote=ford3600]boven op de dieselpomp zit een retourleiding met een kogelklepje in de banjobout controleer of deze niet vast zit of vervuilt is filters ed heb je al vervangen ?[/quote]

Bedankt voor het snelle antwoord. Filters moeten nog vervangen worden. Ik bekijk ook eens de retourleiding van de dieselpomp

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot J5 of stel zelf een nieuwe vraag.