Peugeot 206: Motor slaat af na aantal minuten stationair lopen.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 XS

Sinds twee weken begint de motor zo nu en dan te stotteren bij een koude motor. Vandaag hebben we het lucht- en oliefilter, olie en de bougies vervangen. Ook hebben we de motor gereinigd, maar na weer ongeveer 3 minuten stationair lopen slaat de auto weer af. De auto loopt eerst gewoon als een zonnetje en daarna is het gewoon weer gebeurd. We hebben de computer uitgelezen en deze gaf ook geen storingen aan.... Heeft iemand hier ervaring mee of weet iemand wat het is?

Vriendelijke groeten Jeroen

Jeroenjm

Geplaatst door Jeroenjm (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

205GTiGriffe (0) PRO, 17 jaar geleden

Waar en hoe is de auto uitgelezen?

Jeroenjm (0), 17 jaar geleden

De eerste keer is de auto gelzen door een universele computer en die kon geen storing ontdekken. Daarom ben ik gisteren (13-11-06) bij de Peugeot dealer geweest en het probleem voorgelegd. De auto werd nu ben het origenel programma van Peugeot gelezen en de volgende storing kwam naar voren: de koelvloeistofsensor gaf -45 graden aan terwijl die op dat moment 55 moest zijn. De sensor is vervangen en hij loopt nog steeds als een zonnetje, maar blijft nu ook nog eens lopen!!

205GTiGriffe (0) PRO, 17 jaar geleden

Mooi zo!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum