Peugeot 406: motor valt uit

Bouwjaar: 2001

Beste mensen,

Ik heb een probleem met mijn Peugeot 406 coupe 2.0 16v g3. Als de auto stationeerd draait is dat op een toerental van 700 toeren. Als er dat een beetje gas wordt geven dropt het toerental en pakt het dan weer. Het op pakken gebeurd niet altijd af en toe valt hij uit.

Amrish

Geplaatst door Amrish (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RAH (0), 18 jaar geleden

Schommelt het toerental ook een beetje? Mogelijk de stationair regelklep. Zit ergens in de buurt van de gasklep. Zoek even op problemcar naar stationair regelklep, wellicht staat er wat info voor tussen.

Erwin2907 (0), 18 jaar geleden

Ik heb dit pas gehad met mijn p406 AG uit 2001. Na een hoop zoeken de accu er 10 minuten af gegooi en probleem was weg (reset gascomputer)

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Meneer Hoelas, zoals wij hebben besproken zit dit probleem in het trage van dit lpg systeem.Als je met deze auto normaal rijd is er niets aan de hand alleen als je vanuit stationair met een fluwelen voet een beetje gas bij geeft dan valt hij soms iets terug maar dat heb ik bij meerdere auto's met dit systeem meegemaakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.