Peugeot 3008 2012: motorstoring peugeot 3008 2012

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5FV, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 115

als ik de auto start geeft hij motorstoring aan en loopt de motor onregelmatig, als ik den de accuklem 3 minuten er af doe , en weer erop loopt hij normaal, als ik dan thuis ben en hem na een poosje weer wil starten heb ik het zelfde probleem en de radiatorfan loopt dan door ook na contakt, ik moet dan weer de pool los halen en herplaatsen, op het dasbord geeft hij motorstoring aan. ik heb de auto net 3 dagen in mijn bezit, wat kan dit zijn?

janooms

Geplaatst door janooms (0) , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 3008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

harry4203 (800) PRO, 4 maanden geleden

Kan echt van alles zijn, terug naar de verkoper en eerst maar eens uitlezen. Hoop het niet voor je, maar ben bang dat je met een 1.6thp de ellende van een ander hebt gekocht.

Remmie63 (0), 4 maanden geleden

Hallo, ik heb een vergelijkbaar probleem gehad met mijn Partner. Behalve dan de radiatorfan. Helpt de motor uitzetten en weer starten niet? Bij mijn auto was dat vaak voldoende, wel soms 2 of 3x opnieuw starten. Heeft ie er meer last van bij temperatuur verschillen? Bij mij was het de motor temperatuur sensor.
Na vervanging opgelost. Grt Remco

harry4203 (800) PRO, 4 maanden geleden

Dit zijn 2 totaal verschillende motoren met ook geheel verschillende storingen. Iedere vergelijking is zinloos.

    ik heb een thp motor, vanmorgen de accuklem er 2 minuten vanaf gehaald, en de wegenwacht gebeld, die heeft hem uitgelezen maar zag geen storing meer, de hele dag gereden zonder storing, raar maar waar, en toch vertrouw ik het niet meer, nieuwe bobine's besteld met nieuwe bougi's die ga ik plaatsen en hopelijk is het opgelost - janooms (0), 4 maanden geleden

Beunhaas (610) PRO, 4 maanden geleden

Verschilt de THP zoveel van de VTI?

harry4203 (800) PRO, 4 maanden geleden

die partner had een tu5jp4 en geen vti.

Beunhaas (610) PRO, 4 maanden geleden

Tja, er zijn natuurlijk ook Partners met VTI motoren (geweest) , kan ik niet weten.....

janooms (0), 3 maanden geleden

de storing is nog niet opgelost, ik zal hem even duidelijker vermelden, als ik hem start dan loopt hij 9000 toeren eigenlijk zou hij iets hoger moeten lopen, doe ik niets dan zie ik hem wat op en neer zakken,en dan is het net of hij op 3 poten loopt, dan valt de motorstoring in, maar soms dan wacht ik wat langer en geef ik wat meer gas boven de 9000 toeren zo 2 minuten dan is er niets aan de hand en kan ik gewoon wegrijden

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 3008 of stel zelf een nieuwe vraag.