Peugeot Partner: noodloop partner hdi

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 hdi

Hallo. Ik ben bezig met een partner 2.0 hdi. Bij koude start loopt deze goed. Pas als de motor iets warm word of je boven de 2500 tpm komt gaat deze in noodloop. Een paar weken terug is de dynamo van deze auto vervangen,(nieuw) overigens bij het uitlezen van de computer was er geen enkele foutmelding opgeslagen. Als ik de + kabel van de dynamo haal loopt hij wel goed. Laadspanning is 14.4v lijkt mij niet zo raar. Iemand enig idee?

rik13

Geplaatst door rik13 (0) PRO , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 9 jaar geleden

Heb je het laadstroom/spanning van de dynamo al bekeken met een scope? als er een dikke rimpel in zit dan gaat de electronica over de rooie.

trucker0werner (0) PRO, 9 jaar geleden

laadspanning is dat stationair of op toeren
want probleem is aanwezig als je toeren maakt zoals je omschrijft,
accutest al gedaan,

rik13 (0) PRO, 9 jaar geleden

Laadspanning zowel starionair dan op toeren. Alleen na een koude start gaat het even goed. Ik geloof eigenlijk wel in het verhaal van peter. Oh ja, accu had ik al uitgewisseld

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.