Peugeot 306 1.8 16v xs: OLDTIMER JANSEN >> afslaan of op hol slaan van de auto

Bouwjaar: 1999

mijn auto heeft wel eens dat je hem start en als je dan weg wilt rijden slaat hij af en krijg je hem moeilijk weer aan de gang.
het kan ook gebeuren als je hem start dat hij dan meteen 3000 toeren loopt en dan moet je continu je voet op de rem houden anders loopt hij weg of de auto uitzetten en een poosje wachten. met geluk doet hij het dan weer een poosje goed. hij is al bij een peugeotdealer aan de kast geweest en deze mensen zeggen dat het niet in de electronica zit. maar ze kunnen mij niet vertellen wat het wel is. een ander zegt dat het de brandstof pomp is maar dit is ook niet zeker. wie kan mij vertellen wat dit kan zijn?

bert1176

Geplaatst door bert1176 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Waarschijnlijk is het stappenmotortje wat het stationair toerental regelt niet goed, is vervuild of stuk.

bert1176 (0), 19 jaar geleden

Bedank voor je reactie... weet je ook wat dat ongeveer gaat kosten? hij is namelijk al helemaal gecheckt en er zijn verschillende mensen die allemaal verschillende dingen zeggen wat het kan zijn. Ik heb niet veel zin om al mijn geld aan al die onderdelen uit te geven...

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Nee, prijzen is niet mijn sterkste punt ik dacht iets van 130 euro,maar weet het niet zeker.

bert1176 (0), 19 jaar geleden

OLDTIMER >> bedankt voor je reacties.... mijn garagemonteur heeft de benzine pomp gemeten want hij dacht dat dat het wel kon zijn maar die was in orde..
morgen wordt er een nieuwe stappenmotor in mijn auto geplaatst.. dan hopen dat het over is heel erg bedankt!

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.