Peugeot Partner 2013: onmogelijk universele dakdragers te bevestigen.

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Hoi,

Ik heb een universele set dakdragers van Menabo besteld. mijn type van partner tepee staat in de lijst. Als ik de bouten 8M40 wil bevestigen in de gaten op het dak dan krijg ik ze niet vastgeschroefd. De dikte is ok maar het lijkt alsof er een andere tap gebruikt is. Heeft iemand weet van dit probleem?

druts

Geplaatst door druts (0) , lid sinds 11 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

10 maanden geleden - kaleido 1

M8 gaat er met een losse bout niet in ?
M6 geprobeert ?

10 maanden geleden - harry4203

Dacht dat t m7 was, maar weet dat niet meer geheel zeker

10 maanden geleden - druts

M6 is te smal en M7 zat niet in het pakket. echt bizar. heb een mail naar de verkoper gestuurd. Misschien weten zij meer.

check

Beste antwoord, geplaatst door

10 maanden geleden - harry4203

Als ik de originele documentatie erop nasla, is het m8. Miss ff tap er doorheen halen, draad in het dak is wel eens niet zo heel best afgewerkt.

    ik ben even bij de peugeot garage geweest en inderdaad het is M8. dus proberen een nieuwe tap te draaien. Als dit niet lukt gaat het retour naar verkoper. ze zijn op de hoogte. - druts (0), 10 maanden geleden
    Buurman is even de straat overgestoken, heeft opnieuw een tap er door gehaald. Eerst 2-3 mm was waarschijnlijk verroest. Daarna ging het vanzelf. - druts (0), 10 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.