Peugeot 106: onregelmatig lopen, stotteren

Bouwjaar: 1992

Hallo, autokenners en anderen, ik heb een probleem met de auto van mijn vriendin. Het is een peugeot 106 1.1 dixie xn van 1992.
Hij is perfect op éé'n groot probleem na, hij stotterd en houdt flink in als ik gas terug neem, als ik bv 100 rijd en 100 wil blijven rijden, laat ik het gaspedaal natuurlijk iets opkomen, dan houdt hij in, begint te stotteren. De garage heeft de brandstofpomp vervangen, het maakt niet uit. hij doet het weer, dan een dag niet en dan een dag weer wel!!!!???? Ook de benzinefilter, bougies, kabels en ontsteking is vervangen, "wat nu"?????

pascal1111

Geplaatst door pascal1111 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pascal1111 (0), 18 jaar geleden

Bedankt cabrio 306, het heeft ten dele geholpen, bij loopt beter maar nog niet perfect. Zit er een automatische choke op de auto, en hoe werkt die, want bij een koude start is het toerental erg laag en slaat de motor soms zelfs af.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.