Peugeot 5008 2013: P1621,P16A3,U1208

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: 9H05, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 84

Goedenavond,
Ik heb een Peugeot 5008 1.6 HDI en krijg soms diverse storingen. Tijdens het rijden op de snelweg krijg ik Motor storing en ABS/ESP storing. De auto lijkt dan in noodloop te gaan omdat ik dan niet echt meer goed vooruit kom. Ik zet hem dan aan de kant uit en na het starten kan ik weer rijden zonder de motor storing maar wel nog de melding abs. Als ik wat langer het contact uit laat is de Abs storing ook weg. Ik heb hem uitgelezen en er staan een paar vreemde storingen in. In het motorsysteem P1621 Storing redundante software met betrekking tot de inspuiting.En P16A3 Storing bewaking startblokkering. ABS uitgelezen en deze geeft U1208. Communicatie met motor of ecu aandrijflijn ongeldige gegevens. Ik heb alles gereset om te kijken wat er terug komt. Na 2 dagen geen fout gehad. Wel uitgelezen en dan staat er alleen P16A3 in zonder fout melding gehad te hebben. Vandaag ben ik naar mijn werk gereden en kreeg wederom de zelfde storing. Aan de kant zetten en contact uit, fouten weg en van mijn werk naar huis heb ik geen storing gehad. Uitgelezen en heb de 3 fouten er weer in staan. Connectoren van de Motor ecu en Abs unit heb ik nagekeken en geen oxidatie of wat dan ook te zien. Ook eens met de kabelboom bewogen maar komt geen fout. Dit gecontroleerd omdat er communicatie bij U1208 staat. Heeft iemand dit al eens gehad ?

MI

Geplaatst door MI (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 5008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 5008 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum