Peugeot 106: pakking???

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 XT

En wederom een vraagje.........

ik heb vandaag een andere monopointinj. van de sloop gehaald en gemonteerd. Toen alles op z'n plek zat wilde ik starten, maar de motor sloeg niet aan. Af en toe sloeg ie wel aan maar ging meteen weer uit. Nadat ik al mn haren uit mn kop had getrokken en nog 's goed naar de oude had gekeken kwam ik tot de conclusie dat ik er geen pakking onder heb gezet. Klopt het dat daardoor de motor niet aanslaat of heb ik een ander probleem. Alle vacuümslangetjes en stekkertjes zitten goed, dat weet ik zeker, op de sloop verzekerde ze me dat deze monopoint goed is. Hij spuit/sproeit inderdaad netjes benzine dus dat geloof ik wel.
Ik hou het op de pakking en ik hoop dat ik een bevestigend antwoord krijg.


Groet Bart

BB071

Geplaatst door BB071 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harry4203 (450) PRO, 17 jaar geleden

die pakking is idd onmisbaar.

BB071 (0), 17 jaar geleden

oke, en stel nou dat je al een tijd last hebt van stotterende motor en inhouden, misschien wel vermogensverlies en je hebt al van alles geprobeert. Bij de dealer geeft ie geen foutmeldingen enzo. Zou het dan kunnen zijn dat deze problemen veroorzaakt worden door deze pakking die misschien lekt ofzo?? Of zeg ik nou iets heel raars??

harry4203 (450) PRO, 17 jaar geleden

als de oude pakking stuk was zou dat wel kunnen. maar die injectievoet die je nu hebt vervangen wil ook nog wel eens sneuvelen, dus het kan heel goed dat je probleem nu(na het monteren van een pakking) is opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum