Peugeot : peugeot 106 wil niet starten

hallo allemaal dit is nieuwe voor mij maar okee ben op zich heel handig met auto alleen heb ik nu een (auto ) peugeot106 1.1 die wil niet lopen. start wel maar slaat niet aan ?? en het motor lampje die hoort te gaan branden doet het ook niet ?????
en de auto krijgt geen vonk en geen benzine en hoor de pomp niet draaien maar als ik spanning op de pomp zet doet hij het wel dus is niet stuk ?!!!!
al vervangen is bobine , computer , het druk relais van die de brandstof stopt bij een ongeluk , het dubbel relais , het contact slot en alle zekeringen zijn goed. als er niemand mij kan helpen of iets weet . zou ik het er op prijs stellen om wat tips te krijgen ?? alvast bedankt

ponton 1600

ponton 1600

Geplaatst door ponton 1600 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

Bouwjaar???

heb je ook met een andere sleutel geprobeerd?
Krijgt de computer wel alle voedingen en massa's?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Overig of stel zelf een nieuwe vraag.