Peugeot 206: Peugeot 206 SW slaat af en radio blijft aan

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6

Goedemiddag,

Ik ben een absolute nitwit met auto's maar kan mijn probleem zo 1-2-3 online niet vinden en dus ook geen oplossing. Het volgende ik zit binnen 5 minuten op de snelweg vanaf mijn huis. Als mijn auto dus nog koud is en ik rij net op de snelweg begint mijn auto te stotteren. Als ik geluk heb blijft het bij 1 stotter, maar het kan ook zo zijn dat de druk volledig wegvalt. Ik kan dan peddelen met gaspedaal wat ik wil maar druk valt weg en rond de 30 km per uur slaat hij af. Het vreemde is dat ik daarna de sleutel er uit kan halen en naast mij neer kan leggen maar dat ik nog steeds mijn radio kan luisteren en mijn autoraam bedienen. Na 5 minuten kan ik mijn auto weer starten en verder rijden (heel soms herhaalt het zich nog een keer) Mijn garage kan het niet vinden en het kan ook zo een paar maanden over zijn maar daarna weer beginnen. Heeft iemand dit al een keer meegemaakt en kan hij/zij mij aangeven waar dit aan kan liggen? Want waar haalt die auto het stroom weg om zonder dat de sleutel in het contact zit nog steeds mijn radio het gewoon doet en ik nog een raampje open en dicht kan draaien.

Pauwel

Geplaatst door Pauwel (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 10 jaar geleden

heeft de auto ook foutcodes in het geheugen?

jan5047 (0) PRO, 10 jaar geleden

Geen regenwater lekkage gehad zodat er water in een stekker is gelopen en zo kortsluiting veroorzaakt, of je motor schoongespoten met water

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.