Peugeot : Peugeot Speedake starten/stationair lopen probleem

Bouwjaar: 1997

Ik heb een Peugeot Speedake en die wil m=niet doen wat hij moet doen:
Ik heb alles (cabarateur + sproeier, luchtfilter, nieuwe bougie, benzinetank, benzinefilters, benzine toevoerslangetjes, bensinekraan) schoongegespoten met hoge luchtdruk, en weer in elkaar gezet. Nieuwe schone benzine erin gedaan en toen liep hij meteen en hij bleef ook lopen, ik heb hem mooi stationair afgesteld op de manier waarvan ik dacht dat het goed was en hij bleef ook lopen. Toen heb ik er ongeveer een kilometer vol gas mee gereden om hem goed warm te laten lopen en te kijken of hij het dan nog deed, en ja hoor hij ging uit na ongeveer een kilometer vol gas te hebben gereden. Dan reed ik vol gas en in één keer ging de moter uit en liep de snelheid terug, toen kreeg ik hem ook niet meer aan de praat.
Volgens mij is het een benzine, lucht of electrisch probleem. Hij krijgt denk ik wel benzine en lucht, dus dan zou het een electrisch probleem moeten zijn. Het kan natuurlijk ook aan de afstelling liggen.

Heeft iemand een oplossing voor mijn probleem? Ik hoor het graag! Bij voorbaat dank en groet,
Pieter

dupl-u-22126-5dd149843a786+pb

Geplaatst door dupl-u-22126-5dd149843a786+pb (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Oei,dit is eigenlijk meer een site voor auto's. Ik weet hier geen antwoord op misschien dat er iemand anders een andere site weet voor brommers en scooters.

RDijkstra (0), 18 jaar geleden

zitten er ook sensoren op?
misschien een temperatuursensor defect

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

een één keer liep de snelheid terug en de motor sloeg af!

hij is toch niet vast of warm gelopen? heeft de motor nog voldoende compresie.. of vlodert deze zomaar wat rond tijdens het starten!

zit er nog wel 2takt olie in het tankje!

paul,

Snoof (0), 18 jaar geleden

bobine? zit de dop van je bougie er goed op (wil nog wel eens niet zo zijn bij speedakes en buxys) en is de bougiekabel nog goed?
anders kun je nog proberen 98 te tanken dat kan ook nog schelen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Overig of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum