Peugeot 206: pinker langst rechts blijft soms branden

Bouwjaar: 1999

hoi
Heb een peugot 206 van 99 en mijn pinker rechts blijft soms branden zelfs als het contact af staat en de sleutel er af is. Hij gaat dan wel uit na enkele uren wat is dat zou het de pinkdoos kunnen zijn en waar hebben die apen van peugot dat verstopt

glen3781

Geplaatst door glen3781 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

damien1892 (0) PRO, 18 jaar geleden

Waarschijnlijk bedoel je het rechter knipperlicht. Zit er een trekhaak onder met een constante plus dan zou die door oxidatie van de stekkerdoos door kunnen verbinden naar jouw rechter knipperlicht. Met de pinkdoos zul je het richtingaanwijzer relais bedoelen en deze zit gemonteerd in de BSI (computer met zekeringen) links binnen bij de zekeringkast deze bediend onder andere de knipperlichten, dit relais is niet los te vervangen (of je moet gaan breken en solderen) het vervangen van de BSI zal moeten gebeuren door de dealer om e.e.a in te leren.

Enting (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je inderdaad de richting aanwijzer bedoeld dan zou je op het moment dat de storing erin zit ook de diverse onderdelen even los kunnen halen, als je de stekker van de schakelaar er af haald en het probleem is dan over dan heb je grote kans dat je storing in de schakelaar zit, overigens geeft damien ook een mogelijke oplossing.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.