Peugeot 206: Welke CD wisselaar past er in een 206 uit 2000?

Bouwjaar: 2000


Hallo lezer,

Sinds kort rijd ik een 206 uit 2000. Hier zit de fabrieks radio/cassette nog in. (blaupunkt, type 2040). Nu ligt er een kabel tot in de kofferbak. Dit lijkt me een voorbereiding voor een CD wisselaar. Het is een platte blauwe stekker met twee rijen, van elk 6 pinnetjes. Een CD wisselaar via de dealer zou me ong 350.- euro gaan kosten.

Nu hoop ik dat iemand van jullie me aan een type of een code van een wisselaar kan helpen, die hierop zou passen. Dan zou ik zelf ook even wat kunnen zoeken.

(ik zou de radio graag laten zitten omdat ik dan niets te doen heb met frontjes en zo)

Alvast hartelijk bedankt voor het checken / meedenken.

Croeten,

Sjoerd.

sjoerd10946

Geplaatst door sjoerd10946 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

heemskerk4251 (0), 18 jaar geleden

Op Ebay staat er een te koop. Normaal zijn bij Peugeot Clarion radio's ingebouwd. Controleer of de aangetroffen draad ook in jouw radio geinstaleerd is. Zo ja, en heeft de stekker in de kofferruimte een blauwe kleur en is hij rechthoekig, dan kan je een bod doen. 60 pound is de vraagprijs en met een beetje geluk ben je voor 100 euro klaar. Ik heb deze gok ook genomen en voor rond de 100 euro heb ik een prima werkende wisselaar in de kofferruimte gekregen. Let er op dat je ook een bevestigingskooi nodig heb. Je kunt dat ding natuurlijk niet in de kofferruimte rond laten slingeren. Nieuw bij de dealer rond de 35 euro. Wellicht ook op Ebay te scoren. (of marktplaats)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum