Peugeot 307: probleem centrale deur vergrendeling

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

De passagierskant gaat niet meer op slot. Als ik deze open doe gaan alle deuren op slot en weer van het slot af. Display geeft aan bestuurderskant deur open ipv passagiers kant. Met afstandbediening gaat hij soms op slot en vaak op slot en weer open (dus deur niet goed dicht maar dat is niet zo). Op sloop passagierskant slot vervangen maar deed het zelfde (kan dus ook een kapot slot zijn geweest). Draadboom in deur vervangen hielp ook niet. bsi reset gegeven. Er zit alleen een sleutelgat op de bestuurders kant en die doet niet de centrale vergrendeling activeren. dit gebeurd pas al de deur wordt opengedaan, sluiten werkt niet op deze manier. Heeft iemand een verhelderend idee hierover?

jminnen

Geplaatst door jminnen (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.