Peugeot partner: probleem met knipperlicht

Hallo, zoals gemeld heb ik een probleem met de knipperlichten.
Ik heb een Partner en de lichten knipperen niet meer of zo nu en dan en de pechlampen doen het wel goed. Ik vermoed zelf dat de clignoteur stuk is maar waar kan ik die vinden.
Tevens de vraag in het zekeringen kastje zitten behalve zekering ook een paar van die kastjes een ervan is voor het geluid als je de auto verlaat en de lichten branden nog. Maar waar dient de rest voor??
bij voorbaat dank voor de hopelijk bruikbare antwoorden.
Jan - Enschede

KaJaLo

Geplaatst door KaJaLo (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat is het bouwjaar? ALs het geen nagelnieuw ding, moet je gewoon in de kolomschakelaar zoeken (waarschijnlijk vervangen). ALs je pechlampen het wel doen is het iig geen relais of zekering.

rottierood10479 (0), 18 jaar geleden

Waarschijnlijk is je relais stuk.Dar zijn vierkante blokjes met allemaal cijfertjes er op.Er uit trekken en een nieuwe plaatsen.Dan moet het over zijn en werken je knipperlichten weer gewoon.
gr Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.