Peugeot Partner: Problemen met boortcomputer

Bouwjaar: 2006

Ik ben sinds 10 januari de trotse eigenaar van een peugeot partner 2.0 hdi, met airco.
Maar na 550 kilmometer te hebben gereden ging het mototmanagment lampje al branden en klonk er een piep signaal.
Zuinig als ik ben pak ik de vluchtstrook en breng de wagen tot stilstand en ga het boekje lezen. Er zit een probleem in mijn ontsteking verteld het boekje, neem contact op met een peugeot service punt. zo gezecht zo gedaan. Men zecht, zet de motor uit en haal de sleutel eruit, wacht een minuut en start de auto dan weer. Het probleem is verholpen, lampje uit. en ik ben weer blij.
Rijdt ik dezelfde avond weer op de snelweg zelfde probleem, lampje piepsignaal. omdat er net een invoegstrook is kan ik niet meteen aan de kant van de weg gaan staan en wacht mijn kans af. De auto vond dat het de hoogste tijd is om te stoppen en gaat in noodloop.

Niet echt leuk met net 1200 KM op de teller.
De volgende morgen naar de garage om de boordcomputer uit te lezen,,,,,, dit was helaas niet mogelijk, het enige dat er uit kwam was dat er ergens iets fout ging in de onsteking.

De garage heef contact gehad met peugeot nederland en die hebben alleen een niet officieele reparatie tot de oplossing
(ik ben de gelukkigge van de max 5 auto's die dit probleem hebben) De oplossing zou moeten zitten in de bakabeling van de ruitenwisser motor, folie erom en beetje wegduwen dat zou het moeten maken.

Ik hoop dat dit werkt, mocht iemand een ander idee hebben dan hoor ik het graag, mocht iemand anders het proleem ook hebben dan hoor ik het graag.

Mvg leroy

Debadedas

Geplaatst door Debadedas (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Debadedas (0), 18 jaar geleden

Update, de garage heeft een tweede oplossing oegepast, ze hebben de masa kabel van de ruitenwisser motor losgehaalt en opnieuw geplaatst

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum