Peugeot 607: Radio RT2 & RT3

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2HDI

Hallo,
Weet iemand of ik ipv mijn huidige radio RT2 een RT3 kan plaatsen, zijn de aansluitstekkers idem, zal het display van mijn navigatie er nog op werken enz...?
Ik hoor het graag van jullie
Thx

dupl-u-409-5dd1471694971+France

Geplaatst door dupl-u-409-5dd1471694971+France (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 607? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

aansluitingen zijn anders, volgens mij is het niet mogelijk.

dupl-u-409-5dd1471694971+France (0), 16 jaar geleden

[quote=oldtimer]aansluitingen zijn anders, volgens mij is het niet mogelijk.[/quote]
Is er soms een mogelijkheid mits een schema de bedrading aan te passen zodat het zou functioneren zelf al moet ik stekkers kopen voor de RT3.
Of indien ik aan een schema kan komen van de RT2 en RT3 kan ik me zelf prima verder helpen, wel liefst met de aansluiting van cd-lader en navi inbegrepen.
Ook zoek ik de kleuren display ooit eens te vervangen als ik deze eens op de kop kan tikken voor een prijsje.

Voor het ogenblik is de wagen in de carrosserie, heb hem volledig aangepast naar het nieuwere model (bumpers en sierlijsten)
alles paste perfect en ik zal zeer tevreden zijn als hij nu zal geschilderd zijn.

Waar ik ook nog mee zit zijn de parkeersensoren, deze die waren gemonteerd bleken niet origineel te zijn, eveneens zijn de sensoren van de nieuwe 607 kleiner.
Weet iemand soms waar ik daarvan een schema kan van bekomen? want in de nieuwe bumpers zijn er vooraan 4 sensoren in mijn vorige slechts 2 (nadien geplaatst) en zou graag alles weer origineel willen maken.

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

In de rt3,kun je verschillende optie's van de carroserie van het nieuwe type bedienen die je oude niet heeft verder is de digitale aansturing en de netwerkopbouw anders. Dit gaat echt niet lukken.

dupl-u-409-5dd1471694971+France (0), 16 jaar geleden

ok dank je oldtimer dan laat ik de RT3 waar hij is.
Nu mijn RT2 heeft geen telefoon en ik weet in Duitsland eentje te koop met telefoon, als ik deze koop zal dit toch wel lukken maar is er reeds een antenne voorzien of zal ik deze zelf moet inbouwen?

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Voor zover ik het me kan herinneren ligt de kabel er wel maar zit de antenne er nog niet.

dupl-u-409-5dd1471694971+France (0), 16 jaar geleden

Zou de microfoon aanwezig zijn? als ik me niet vergis zou die ergens rechts van het instrumentenbord zijn gemonteerd.
Ik kan helaas niet kijken want mijn wagen is nog steeds in de carrosserie wegens verbouwing naar het nieuwe model (prachtig).

Ook heb ik een andere vraag, bij het sluiten van de wagen na een tweede druk op de knop van de afstandbediening gaan mijn ramen niet automatisch dicht, is dit mogelijk in de bsi te hercoderen of niet?

En als de dimlichten of standlichten werken gaat mijn display van de boordcomputer en de aicro feller oplichten, is het niet zo dat deze moet dimmen? zo ja welke bedrading of wijziging moet ik doen?

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 607 of stel zelf een nieuwe vraag.