Peugeot 5008: ramen achter openen niet geheel

Bouwjaar: 2011

Ramen achter openen niet geheel, ze gaan 3/4 open en stoppen dan. Getracht de 'reset-instructie' uit de handleiding te doen, maar geen resultaat. Ook niet bij de bediening vanaf die portieren zelf. Schakelaar voor blokkeren deuren/ramen staat uit. Garage vertelde mij vanochtend dat het normaal is dat de achteruiten niet helemaal openen, maar gezien het verdrinkingsgevaar van tieners op de achterstoelen kan ik mij dat niet voorstellen. Wordt het probleem herkend? Oplossingen?.

Wilbertkees

Geplaatst door Wilbertkees (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 5008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Hallo , dit is inderdaad een normale werking . En dat is niet alleen bij een 5008 , maar ook bij andere modellen aanwezig .

Hans4040 (300) PRO, 6 jaar geleden

De achterramen kunnnen vaak niet verder open in verband met het model van de deur, ten opichte van de achterwiel kuip...er is eenvoudig geen ruimte genoeg.
Dat hebben trouwens meer merken/modellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 5008 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum