Peugeot 5008: Vreemd geluid bij koude motor

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 5FV, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 115

Beste,

Sinds kort ben ik in het bezit van een peugeot 5008 1.6 THP motor. Als ik smorgens de auto start klinkt deze mooi stationair en rustig. Maar zodra ik ga rijden dan hoor je een vreemd geluid uit de motor komen alsof de motor bezig is om iets af te stellen.(klinkt een beetje als een harde stofzuiger) De eerste 10 minuten hoor je dit geluid en daarna is het weg. Van de garage waar ik de auto heb gekocht heeft dit te maken met de distributieketting wat volgens hun normaal is. Ik was daarom even benieuwd of mensen hiermee ervaring hebben wat het kan zijn

Dank

yassine

Geplaatst door yassine (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 5008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

voyager (0), 6 jaar geleden

Dan zul je het geluid moeten opnemen, dan hier posten.Vanachter een pc is het niet te oordelen.

yassine (0), 6 jaar geleden

ja dat snap ik.. Maar wellicht kent iemand de combinatie dat je de eertse 10 min een vreemde geluid hoort en pas bij het wegrijden. :)

harry4203 (210) PRO, 6 jaar geleden

zit t steeds rond een bepaalt toerental? (tussen de 2000 en 2500omw/min) als het de distributieketting is(idd opname maken) is het iig niet normaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 5008 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum