Peugeot 307: rammeled geluid

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

ik heb een 307 cc bij optrekken rammeld er wat onder de auto het lijkt wel een hitteschild of een beschermplaatje op de uitlaat wat los zit. Dit heeft hij bij een bepaald toeren tal. ik heb er onder gekeken en de auto laten lopen, maar je ziet niks en je voelt ook niks.
alle hitteschilden zitten goed vast en ze raken elkaar niet. er zit geen schild over de uitlaatspruitstukken. wat kan het wezen?

Als ik over klinkerwegen rij of over een putdeksel op straat die iets verzakt is, dan hoor ik een stoterig,dof geluid afkomstig van de veerpoten/wielophanging, eronder gekeken en niets te zien of te horen/voelen. alles zit goed in de rubbers. schokbrekers zijn goed
kortom ophanging is gehorig met het opnemen van schokjes. wat kan het zijn?
groeten Ricardo

maz3

Geplaatst door maz3 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Rammel, schotje in de uitlaat los? Bonk, stabalisator rubbers? ik neem aan dat je de auto bekeken hebt op de brug. en voor het controleren van het onderstel op een 4 koloms met rijplaten?

gr

Peco power

maz3 (0), 14 jaar geleden

auto is nagekeken op een 4 koloms brug met platen wat kan ik met de uitlaat doen? het komt voor bij optrekken of tussenaccelereren bij stationair eigenlijk minder. als met mijn vuist tegen een demper sla dan verneem ik niks ook niet als ik de uitlaat heen en weer beweeg.
stabalisatorrubbers zien er goed uit alles zit vast als je over een wat slechtere klinkerstraat heen rijdt dan hoor je een "'doek-doek"
geluid

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum