Peugeot Partner: remvloeistof

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 hdi

hallo beste mensen..
ik heb een partner van 2006 en ik kom er nu achter dat ik zonder dat ik er bij stil heb gestaan aal twee flesjes rem olie in heb ge gooit in twee maanden tijd na enige tijd krijg ik als ik weg rij bij het stoplicht geeft hij het stop word aan en dan gaat het lampje van de rem branden op het dachbord ik heb de wagen van onderen na gelopen en ik zie nergens olie liggen ik heb alle vier de wielen een krant onder gelegd maar niets de leidingen onder de motor kap die je dan met het blote oog kan zien zit ook geen olie op dus ff weet ik het nu niet meer....
zijn er nog andere mogelijk heden die kunnen lekken buiten de rem systeem om die ook gebruik maken van deze olie toevoer of in het echt alleen voor het remsysteem..
mvg lennie

lennie-r

Geplaatst door lennie-r (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Brum1467 (0), 9 jaar geleden

Als je merkt dat de remvloeistof verdwijnt is er maar een optie en dat is het gehele remsysteem laten controleren. Met alle respect, dat doe je niet door middel van een krant.

Lekkage kan overal zitten. In de remklauwen, remdrukverdeler, hoofdremcilinder, hulpcilinder, leidingen etc. Ook kan het maar zo zijn dat de lekkage niet altijd optreedt. Bijvoorbeeld alleen bij het activeren van het remsysteem.

Kortom auto op de brug en alles nalopen.

Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

Geen meter meer rijden !!! Denk aan je eigen veiligheid. Èn aan die van je medeweggebruikers. Dat rode waarschuwingslampje zit er niet voor niets!!
Dit gaat over je remmen. Laat dit door een vakman nazien.

kaleido 1 (965) PRO, 9 jaar geleden

Toevallig geen hydraulische koppeling waarvan de bakcilinder lek is ? en het reservoir gedeeld wordt.

Brum1467 (0), 9 jaar geleden

Bij een gecombineerd reservoir voor het remsysteem en de koppeling, is er altijd sprake van een scheiding, waardoor een lekkage in het koppelingssysteem er niet toe kan leiden dat het remsysteem leegloopt.

Deze auto heeft volgens mij overigens een koppelingskabel, waardoor dit per definitie niet het probleem zal zijn.

lennie-r (0), 9 jaar geleden

hallo allemaal nou van boven af te beginnen is het mij maar als suggestie verteld zet de auto weg zet iets tussen je rem en stoel dat het in gedrukt staat en laat hem zo staan mocht er achter het wielen een lekkage zijn kan de krant nat worden maar helaas..

nu het laten na kijken van het systeem daar heb ik net een afspraak voor gemaakt en daar gaat hij van middag voor weg maar neem het maar van mij aan rijden met rode of waarschuwing "s lampen daar rij ik zo en zo niet mee..

nu na ik heb gekeken is het inderdaad zo dat ik een koppeling kabel heb dus van een gedeeld systeem is inderdaad geen sprake..
maar zoals gezegd is er van middag een check en dan zie en hoor ik het wel... maar ik kan niet beloven dat ik hem er niet heen rij het is maar 1.5 km maar ik vind het toch te ver duwen dus ....
fijne dag nog aan ieder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.