Peugeot Partner: partner heel bizzar probleem, misschien dat jullie dit uniek vin

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Dag autoliefhebbers,

Ik heb een heel raar probleem. Ik heb 60km gereden met een raar geluid aan de rechterkant van de motor (bij de distributieriem ongeveer), het geluid hoor je alleen als de auto rijdt en bij stil staan ook maar niet zo luid. Het wordt heel luid bij gas geven en ook minder optrek kracht. Toen ik thuis aankwam en hopend dat de auto mij niet in de steek laat. Ik heb de auto stil gelegd, en terug opnieuw gestart, dat geluid hoor ik niet meer, wat kan dit zijn?

Auto wordt ook snel warm (iets voorbij de helft van de streep bij de aanwijzer) bij stilstaan en bij file. Autosnelweg niet.

segersjan

Geplaatst door segersjan (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

Indien jijzelf gelijk hebt, en het komt van de distributie, zou ik niet meer rijden als ik jouw was. Eerst vaststellen wat er loos is.
Indien er een spanrol / waterpomp of een lager aanloopt, moet dit eerst worden verholpen m, om verdere schade te voorkomen.

trucker0werner (0) PRO, 9 jaar geleden

krukaspoelie is die nog in orde, rubber in de poelie wil soms loslaten waardoor de poelie op en neer kan gaan.

hans4074 (0) PRO, 9 jaar geleden

En wat een enkele keer ook wel voorkomt, meestal na vervanging van bijv. de distributieriem........de centrale krukasbout die net niet helemaal vaststaat/iets losgelopen is. Als je daar mee door rijd kan dit verwoestend werken. Genoeg bang gemaakt m.a.w. zoals Ralf al aangaf: eerst maar eens een diagnose laten stellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.