Peugeot Peugeot 106 Xsi: Ruitensproeier Installatie

Bouwjaar: 1993

Hoi,

Ik heb een probleem met m'n ruitensproeier installatie.
Wanneer ik m'n voorruit wil sproeien, moet ik de doen alsof ik mijn achterruit wil sproeien. Andersom is dit niet mogelijk, want dan is het sproei water onderweg al zoek geraakt? De ruitensproei installatie zit waarschijnlijk verkeerd aangesloten, maar hoe loopt dit en zijn er schema's van?

Mvg,

Keyzertje

Keyzertje

Geplaatst door Keyzertje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Peter Schouten (0), 18 jaar geleden

Als voor en achter een apart pompje hebben moet je gewoon even de draden naar die pompjes omwisselen, dan zal 't wel werken. Pompjes zitten meestal op/vlakbij 't reservoir.
suc6
Peter

Keyzertje (0), 18 jaar geleden

Daar zou ik inderdaad eens naar kunnen kijken, maar dan ben ik als nog het water kwijt wat uit die sproeiers hoort te komen. Zal het ergens onderbroken kunnen worden?

vervoort11761 (0) PRO, 18 jaar geleden

er zit maar 1 pompje in een 106, maar er zijn wel 2 darmpjes aan. de stroom wordt omgepoold voor de achterruitsproeier. ik denk dat er ooit een verkeerd pompje is gemonteerd met maar 1 uitgang.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.