Peugeot 106: krijgt geen vonk en brandstofpomp krijgt geen spanning

Bouwjaar: 1992

deze auto een 1.4 xsi heeft een tijdje problemen gehad dat hij er af en toe mee op hield. Nu hebben wij het relain onder de computter vervangen en heeft het daarna een week of 3 goed gedaan. Nu is hij er weer mee op gehouden en krijgt hij geen vonk en geen spanning op de brandstofpomp. Kan dit te maken hebben met het motortoerentalsignaal??????

mark7256

Geplaatst door mark7256 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 18 jaar geleden

Dit heeft inderdaad te maken met het toerentalsignaal.Daarvoor zou je de bdp-sensor even moeten checken of daar een signaal vanaf komt.

Hansvandorp (0) PRO, 18 jaar geleden

Je kunt misschien ook de sensor van een soortgelijke auto even proberen,

mark7256 (0) PRO, 18 jaar geleden

dat ga ik inderdaat ff checken

damien1892 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je het contact aanzet moet de brandstofpomp even draaien (evt.linker portier open doen en 10 seconden wachten voordat je het contact weer aanzet) ik verdenk de stekker van het dubbelrelais (relais onder computer) kwam regelmatig voor dat pen 11 ingebrand was (benzinepomp), er is een andere stekker voor te krijgen maar deze is behoorlijk aan de prijs (ik dacht meer dan 150 euro)ik kan evt het onderdeelnummer voor je opzoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum