Peugeot 307: Ruitensproeier pomp

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

Ruitensproeier pomp doet raar dan pompt
Hij wel dan niet heel wisselvallig
Dus wil ik hem vervangen maar ik kan hem
Niet vinden
Wie kan mij helpen om te vertellen of hij
Dit soort klachten al vaker is tegen gekomen
En waar zit de pomp.
Alvast bedankt

madman

Geplaatst door madman (60) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Maikel Voets (0) PRO, 10 jaar geleden

Ruitensproeierpomp zit meestal onderaan je ruitensproeierreservoir. Het kan zijn dat deze achter het zijscherm zit. Ben niet bekend met deze auto. Let wel op het kan zijn dat er 2 zitten, dus even goed kijken of je de goede vervangt.

madman (60), 10 jaar geleden

Moet ik daarvoor het scherm verwijderen?

Maikel Voets (0) PRO, 10 jaar geleden

Dat ligt eraan, zoals ik al zei weet ik bij deze auto niet precies waar het reservoir zich bevind. Het zou kunnen dat het compleet met motoren in de motorruimte zit maar het zou ook kunnen dat het doorloopt naar onder. Even je reservoir naar onder volgen of even wachten tot er iemand precies weet waar het zich bevind.

hans4074 (0) PRO, 10 jaar geleden

Reservoir met daarin het pompje zitten R voorin achter het spatscherm. Het pompje verwijderen kan langs onderzijde. Hiervoor moet je eigenlijk op een brug en dan de voorzijde van de flap van het binnenscherm even losmaken en een stukje opzij buigen. Pompje trek je met beleid uit het reservoir en zorg je ervoor dat de eventuele inhoud van het reservoir niet in je mouw loopt. Daarna haal je beide slangetjes en het stekkertje los van het pompje. Dit is de prof-methode :-) Wil je zonder brug en wat simpeler zodat je beter ziet wat je doet, dan Rv wiel verwijderen en daarna het binnenscherm eruit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum