Peugeot 106: Schakelaar aanjager: hoe te bereiken??

Bouwjaar: 1993

Help: ik kom er maar niet achter hoe ik de (draai)schakelaar van de aanjager (P. 106 accent, 1993, geen AC o.i.d.) uit kan bouwen. Via de ruimte van de radio kom ik er niet bij. Ik heb welde twee moertjes die daar zaten losgehad waardoor het bovenste gedeelte van het paneel waar de schakelaar inzit wat losser komt maar kom niet verder...
Heeft iemand advies voor mij? Alvast zeer veel dank!

Groeten, Pat.

Pat 382

Geplaatst door Pat 382 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

als je de draaiknop eraf trekt zit daar een parkerschroef, waarom moet de draaischakelaar bloot?werkt de ventilator niet goed?Dan zit het meestal in de weerstanden die in de ventilatormotor ingebouwd zitten.

Pat 382 (0), 19 jaar geleden

Hartelijk bedankt voor de reactie! Probleem is dat de ventilator er opeens mee is gestopt. Doet niets meer op geen enkele stand, ook niet met wat 'sjorren'. Zekeringen allemaal nagelopen (naast stuur en in motorruimte) en die waren inorde. Zekeringen in motorruimte voor de zekerheid meteen maar vervangen voor nieuwe (20a). Er was overigens een andere radio ingezet dus nu denk ik dat de stekker los is geraakt ofzo.
Elke tip is meer dan welkom!
Nogmaals dank dank en groeten! Pat.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Met een proeflampje kun je op de stekker van de weerstand in de kachel meten of de voeding er is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum