Peugeot 106 XR 1.0: schokbreker achter

Bouwjaar: 1995

Hallo,

Ik heb een peugeot 106 XR 1.0 uit 1995 en er klappert rechts achter iets. Waarschijnlijk de schokbreker.
Ik beschik niet over een brug.
Is deze makkelijk te vervangen? en waar moet ik dan opletten?
Verder moet ik een lakstiftje hebben, maar ik kan het nummer niet vinden, onder de motorkap volgens het instruktieboekje maar daar kan ik het niet vinden. Weet iemand waar ik het zou kunnen vinden, er zit namelijk geen onderhoudsboekje bij.

peterpan8906

Geplaatst door peterpan8906 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Toch staat het bij jou onder de motorkap, een combinatie van 4 letters. rij anders even langs de dealer die hebben meestal de lakstiften wel in voorraad en kunnen je zo vertellen welke kleur of je hebt. Als ze dat niet voor je willen opzoeken reageer hier maar even op dan zal ik proberen stappen tegen deze dealer te ondernemen.Die schokbreker kun je zo loshalen als de auto op z.n wielen staat, maar laat voor de zekerheid anders, als je toch naar de dealer gaat voor die lakstift, even iemand van de werkplaats van de dealer met je auto rijden want schokbrekers achter komt bij een 106 eigenlijk niet voor.

peterpan8906 (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor het advies oldtimer Jansen. Ik ben langs de dealer gereden met de nummers en ze hebben direkt het juiste lakstiftje besteld. In eerste instantie was ik bij een automaterialenzaak geweest.
Wat betreft de schokbreker,daar was het rubber opvulbusje van weggeslagen. Ik heb inmiddels een andere gemonteerd.
Nu is het geklapper weg.
Peter

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Toch maar weer goed van die dealer.Blij dat ik mee heb kunnen helpen om jou probleem op te lossen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum