Peugeot 306: slaat niet aan!alleen met remreiniger!!!!!!!!!!!1

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600i

auto reed al slecht stotteren en start slecht,na vervanging bougie s probleem met starten opgelost.wel bleef de auto inhouden kwam moelijk op gang wel in de eerste 3 versnellingen maar daarna kwam die bijna niet meer vooruit.nu is de auto rijdend gekomen parkeerde ik wilden hem naar binnen rijden en de auto start niet meer hij slaat niet aan.nu gekeken en onsteking staat op tijd,vonk goed.ik heb de benzine leiding los gehaalt bij de injectoren en daar kwam gewoon benzine uit.lucht slang van het gas klephuis los gehaalt,remreiniger er in gespoten en de auto starten direct na 3 sec sloeg hij weer af.zolang je dus rem reiniger in het gasklephuis spuit loopt de auto stop je er mee stopt de auto ook.waar kan dit aan liggen??

roysim

Geplaatst door roysim (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

TrafficBandit (0), 16 jaar geleden

Simpel, je hebt geen brandstoftoevoer. Check of je benzinepomp spanning heeft en het doet, je startonderbreker kan de oorzaak zijn dat de pomp geen spanning heeft (of na een paar seconden niet meer), controleer in dat geval de startonderbreking eens....

roysim (0), 16 jaar geleden

de brandstof toevoer is er wel als ik de leidingen los haal contact aan dan gaat de benzine al lopen.en een start onderbreker heeft deze nog niet in de sleutel zitten,en er is ook geen startonderbreker in gekomen.dus vraag blijft nog steeds waar kan dit aan liggen???

TrafficBandit (0), 16 jaar geleden

Ok dus je brandstofpomp draait gewoon, dan is het inderdaad niet je startonderbreker. Heb je al gecontroleerd of je ook benzinedruk hebt ? Als je brandstoffilter verstopt zit kan het zijn dat ie gewoon niet genoeg benzine kan leveren om de motor draaiend te houden.

roysim (0), 16 jaar geleden

ik heb nu het gasklephuis compleet vervangen,ook de stappemotor.nu sloeg de auto wel aan maar na 3sec valt i weer uit.injectoren eruit gehaalt en gezien dat bij 2 van de 4 injectoren het kopje gescheurd is.ik weet niet of dit er mee temaken kan hebben,maar ik ga morgen op de sloop andere injectoren halen en monteren.ook zal ik dan het benzinefilter vervangen.

roysim (0), 16 jaar geleden

ik heb de lambdasensor,de sensor bij het vliegwiel,en de grote bruine relai s 1stuk vrij groot +-een half pakje sigaretten vervangen loopt weer perfect rijd als een zonnetje probleem opgelost.toch bedankt voor je tips/advies.mvg roy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.