Peugeot 106 2003: Slaat niet meer aan!

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: HFX, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 44

Beste leden,

Help, ik weet t niet meer.

Na een lange poos te hebben stil gestaan, ging ik kijken of hij wou starten. Met moeite maar toch, hij startte. Klein rondje gereden en op de plek weer uitgezet. Na een lichte nachtvorst wou hij niet meer starten. Batterij van 12 jaar overleden, netjes toch? Nwe r in en hij startte weer en 2 dagen er in gereden zonder problemen. Afgelopen maandag startte hij weer niet. Motor gaat keurig rond maar aanslaan ho maar. De br. stof pomp hoor ik tijdens contact inschakelen en ruik ook brandstof. Al via diverse forums dingen gecheckt zoals stekker onder de ECU, zekeringen en massa punten. Heb de BDP sensor vv, geen resultaat. Had bij de oude weerstand gemeten, leek goed maar toch. Nu hoor ik sinds vanmiddag de br. stof pomp ineens ook niet meer. Wat kan dit nu zijn dan?
Ligt t misschien aan t kleine zwarte blokje met 1 draad die boven een bobine blok bout zit bevestigd? Foto's bij gevoegd.

Alvast dank voor t meedenken.

Groet Ronald

Ronald Vr.

Geplaatst door Ronald Vr. (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum