Peugeot 407: Slecht starten

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2 Benzine

Beste,

Mijn 407 coupe start na vervanging distributie riem slecht. Wilt niet direct aanslaan. Bij het uitlezen van de foutcodes geeft hij altijd de fout P0341 (Camshaft sensor bank 1). Na de nokkenas te vervangen blijft de fout en het slecht starten. Heeft er iemand een nog raad?

nitronico

Geplaatst door nitronico (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

D1854 (0) PRO, 11 jaar geleden

De spanrol dient onder spanning en met tegendruk aangespannen te worden, indien dit niet correct gebeurt, krijg je foutmeldingen op de nokkenassensor.
Dirk

nitronico (0), 11 jaar geleden

Beste Dirk,

Bedankt voor de reactie. Hebt u enige info over ik het correct kan doen. Ik heb de distributie riem laten vervangen door een erkend peugeot garage. In de hoop dat het correct zou gebeuren. Met al mijn vorige peugeots heb ik het zelf gedaan. Maar de garage laat mij in de steek en geeft mij het gevoel dat ze niet weten met wat ze aan het doen zijn. Dus heb ik maar zin om het zelf optelossen.

nitronico (0), 10 jaar geleden

hallo,

Eindelijk tijd gevonden om distributieriem te controleren. Volgens mij heeft de garage hem wel degelijk verkeer opgespannen. Ben er mee terug gegaan en ze gaan hem controleren. Ik had foto's getrokken (zie hieronder) en volgens hen is alles correct. Afwachten maar. Laat maar weten wat jullie ervan vinden.
[url=http://postimg.org/image/ro84m59jn/][img]http://s21.postimg.org/ro84m59jn/2013_05...[/img][/url]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.