Peugeot Partner: soms niet aanslaan warm en koud

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDI

Deze auto is van de zaak en heb al sinds deze nieuw is (nu 2jaar oud en 63.000km gelopen) dat startmotor normaal rond draait maar motor slaat niet aan, ook al blijft men de sleutel vasthouden en startmotor laten draaien. Collega van mij heeft dezelfde auto en heeft dit ook af en toe. Bij de garage hebben ze nooit iets kunnen vinden. Ik vermoedt dat het iets met het contactslot te maken heeft, want als ik de sleutel uit het contact haal en dan weer erin start ie meestal wel direct, vreemde klacht en ik zou wel eens willen weten of deze vaker voorkomt en wat de oplossing eventueel zou kunnen zijn. Ik heb het overigens ook met de reserve sleutel gehad, dus de sleutel heb ik eigenlijk al uitgesloten.

Audidriver73

Geplaatst door Audidriver73 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

320 (0), 17 jaar geleden

antennering van de startonderbreker; dit verschijnsel ook gehad met p. 406. ook inderdaad sleuter er uit en er weer in en rijden maar weer. ik heb dit trouwens niet laten maken.

Audidriver73 (0) PRO, 17 jaar geleden

Oke, bedankt voor je snelle reactie, mij stoort het ook (nog) niet en volgende jaar gaat ie toch weer weg, maar ik wou ff weten of dit vaker voorkomt, kan ik dit de volgende keer bij de garage aangeven, of ze er iets aan doen betwijfel ik want het hij is geleased.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum